‘t Vliedbergs Hukske gaat op woensdag 1 november 2023 open!

In de doorgeefwinkel kunnen mensen met een smalle beurs en met de heusdenpas een aantal stuks aan speelgoed uitkiezen voor de kinderen.

Ook kunnen mensen straks goed speelgoed inleveren tijdens de openingstijden.

Leden van Buurt Bestuurt hebben samen met vele andere buurtbewoners vanaf het begin actief deelgenomen aan allerlei bijeenkomsten, dat resulteerde in het burgerakkoord G1000. Tijdens deze bijeenkomsten kwam naar voren dat er behoefte was aan meer verbinding en betrokkenheid in de wijk. De doorgeefwinkel t Hukske, het repaircafe Vlijmen en Woonveste zijn de samenwerking aangegaan om te proberen hieraan gehoor te geven. De gemeente Heusden helpt graag mee om deze droom werkelijkheid te laten worden. Komend jaar gaan we zien hoe alles gaat lopen.

Miranda de Kort heeft als vrijwilliger van Buurt Bestuurt actief meegeholpen met de totstandkoming en de aankleding van de doorgeefwinkel.

Hiermee ondersteunt Buurt Bestuurt dit project zowel in uren als met een financiele bijdrage.

We zijn trots op het resulaat en zien u graag bij de doorgeefwinkel, het repaircafe of bij een van de bijeenkomsten die Woonveste zal organiseren om buurtbewoners te betrekken bij allelei projecten die lopen in de wijk.