over ons

Wie zijn wij?

Wij zijn Buurt Bestuurt op de Vliedberg, een dynamische organisatie die zich inzet voor het welzijn en de vooruitgang van onze prachtige wijk. Gevestigd in het hart van de Vliedberg, hebben wij ons ten doel gesteld om een stem te geven aan de gemeenschap en samen te werken aan een betere toekomst voor ons allemaal.

Onze missie

Bij Buurt Bestuurt op de Vliedberg geloven we sterk in de kracht van gemeenschapsparticipatie. We zijn er trots op dat we een platform bieden waar bewoners hun stem kunnen laten horen en actief kunnen bijdragen aan de verbetering van onze wijk. Of het nu gaat om het organiseren van buurtbijeenkomsten, het opzetten van lokale initiatieven of het ondersteunen van buurtprojecten, wij zijn er om te luisteren en te handelen.

samen verbeteren

Een van de kernprincipes van Buurt Bestuurt op de Vliedberg is dat we altijd openstaan voor ideeën en suggesties van onze medebewoners. We begrijpen dat iedereen een uniek perspectief heeft en dat juist deze diversiteit aan ervaringen en meningen ons kan helpen om een inclusieve en levendige gemeenschap te creëren. Daarom moedigen we iedereen aan om hun ideeën met ons te delen, hoe groot of klein ze ook mogen lijken. Samen kunnen we echt het verschil maken.

Ons team

Brigitta van Lith

Voorzitter

Brigitta van Lith is een getrouwde moeder van twee kinderen die graag in een buurt woont waar mensen voor elkaar klaarstaan. Ze herinnert zich met plezier de buurtactiviteiten uit haar jeugd, zoals een fietsversierwedstrijd op Koninginnedag en pannenkoekenmiddagen in de voortuin. Om dezelfde sfeer voor haar kinderen te creëren, neemt ze deel aan Buurt Bestuurt, waar de gemeente geld beschikbaar stelt voor initiatieven en verbeteringen in de wijk. Brigitta hoopt meer buurtbewoners te betrekken bij het creëren van mooie herinneringen en het verbeteren van de buurt, omdat ze gelooft dat samenwerking positieve energie oplevert.

Miranda de Kort

Penningmeester

Even voorstellen: ik ben Miranda de Kort, al 10 jaar woonachtig op de Vliedberg. Samen met mijn man Jan en twee kinderen vormen we een gezin. Vanwege gezondheidsredenen ben ik thuis komen te zitten, wat mijn betrokkenheid bij vrijwilligerswerk heeft vergroot. Mogelijk kent u mij van evenementen zoals de Sinterklaasintocht, Koningsdag en 4-5 Mei. Ik hoop dat we als Buurt Bestuurt iets waardevols kunnen bijdragen aan onze wijk en daarmee aan u, onze medebewoners.

Ninja van den Dungen

Vrijwilliger

Als vrijwilliger voor de stichting Buurt Bestuurt ben ik gedreven om het verschil te maken in onze gemeenschap. Ik geloof in de kracht van gemeenschapsbetrokkenheid en de impact die we gezamenlijk kunnen maken in de wijk. Ik geloof dat door samen te werken en elkaar te ondersteunen, we een buurt kunnen creëren waarin iedereen zich thuis voelt en waarin we trots zijn om te wonen.

Saskia Korthout

Vrijwilliger

Ik ben Saskia Korthout en woon al een jaar in Vlijmen. Ik waardeer een gezellige en schone buurt waarin we elkaar kennen en ondersteunen. Ik houd van nieuwe ontmoetingen en sta altijd open voor een praatje tijdens een wandeling of bij een buurtbarbecue. Laten we samenwerken om onze buurt nog leuker te maken. Ik kijk ernaar uit om jullie allemaal te leren kennen en samen van onze buurt te genieten.

Ad

Vrijwilliger

Als vrijwilliger voor de stichting Buurt Bestuurt ben ik gedreven om het verschil te maken in onze gemeenschap. Ik geloof in de kracht van gemeenschapsbetrokkenheid en de impact die we gezamenlijk kunnen maken in de wijk. Ik geloof dat door samen te werken en elkaar te ondersteunen, we een buurt kunnen creëren waarin iedereen zich thuis voelt en waarin we trots zijn om te wonen.

Luca Santino

Website & ICT

Luca Santino speelt een cruciale rol bij Buurt Bestuurt door de ICT-zaken te beheren, met focus op de online omgeving en website. Hij zorgt voor een optimaal functionerende digitale infrastructuur, waarbij hij de online omgeving up-to-date houdt, gegevensveiligheid waarborgt en gebruikers ondersteunt bij technische problemen. Daarnaast beheert en verbetert Luca de website, zodat deze gebruiksvriendelijk is en alle informatie overzichtelijk en toegankelijk is voor buurtbewoners. Hij draagt bij aan het succes van Buurt Bestuurt door de digitale aspecten efficiënt te beheren met toewijding en technische vaardigheden.

JIJ

Vrijwilliger

Iedereen is van harte welkom om als vrijwilliger van Buurt Bestuurt op de Vliedberg mee te helpen aan het verbeteren van onze wijk. Jouw ideeën en suggesties zijn van onschatbare waarde voor het creëren van een buurt waar we trots op kunnen zijn. Of je nu wilt meedenken over het organiseren van buurtactiviteiten of andere verbeteringen, jouw betrokkenheid maakt een verschil. Samen kunnen we onze gemeenschap nog sterker maken en mooie herinneringen creëren voor onszelf en toekomstige generaties. Sluit je aan en laat je stem horen voor een bloeiende Vliedberg!

Versterk ons vrijwilligersteam

Samen vormen we de ruggengraat van onze gemeenschap en bouwen we aan een wijk waarin iedereen zich thuis voelt en trots op kan zijn. Sluit u aan bij Buurt Bestuurt op de Vliedberg en laten we samen werken aan een betere toekomst voor ons allemaal!

Neem contact met ons op als je denkt dat we iets voor elkaar kunnen betekenen.

Voor wat kun je bij ons terecht?

We hechten we veel waarde aan transparantie en open communicatie. Als u ergens mee zit of als er zaken zijn die u graag verbeterd zou zien in de wijk, dan staan onze deuren altijd open om naar u te luisteren. Wij nemen klachten serieus en streven ernaar om concrete actie te ondernemen om eventuele problemen aan te pakken en op te lossen. Uw feedback is van onschatbare waarde en helpt ons om onze dienstverlening voortdurend te verbeteren.

Scroll naar boven