Buurt bestuurt zoekt bewoners op.

Beste buurtgenoten van De Vliedberg, Vlijmen,

Het kloppende hart van een gemeenschap wordt gevormd door de mensen die er wonen, werken en samenkomen. Het is waar we onze verhalen delen, vriendschappen smeden en herinneringen maken. Maar soms hebben we een beetje hulp nodig om onze wijk nog levendiger, veiliger en gezelliger te maken.

Op 12 en 13 april, tussen 11.00 en 15.00 uur nodigen wij alle bewoners van Vlijmen uit om langs te komen bij de Plus aan het Van Houtplein. Hier zullen vrijwilligers van Buurt Bestuurt staan om met jullie in gesprek te gaan. We willen niet alleen onze stichting bekender maken, maar vooral luisteren naar jullie ideeën en suggesties om de leefbaarheid van onze wijk te verbeteren.

Misschien loop je al een tijdje rond met een briljant idee om iets leuks te organiseren in de buurt. Of misschien wil je gewoon meer betrokken zijn bij wat er gebeurt in jouw buurt. Wat het ook is, wij willen het graag horen!

Buurt Bestuurt is een platform voor samenwerking, waar bewoners een stem krijgen in de ontwikkeling van hun eigen wijk. Samen kunnen we plannen maken, evenementen organiseren en initiatieven ontplooien die onze buurt nog bruisender maken. Of het nu gaat om een buurtfeest, een opruimactie of een buurtmoestuin, alle ideeën zijn welkom.

Dus kom langs en laat je stem horen! Samen kunnen we van onze mooie wijk De Vliedberg een nog mooiere plek maken om te wonen en te leven. Wij geloven in de kracht van gemeenschap en zijn ervan overtuigd dat kleine veranderingen grote impact kunnen hebben. Maar daarvoor hebben we jouw hulp nodig.

Zet 12 en 13 april alvast in je agenda en breng een bezoek aan de Plus aan het Van Houtplein. Samen bouwen we aan een buurt waar we trots op kunnen zijn!

Tot dan!

Met vriendelijke groet,

Namens Miranda, Ad, Ninja, Saskia en Brigitta

Buurt Bestuurt Vlijmen

Geef een reactie

Scroll naar boven