BB zoekt bewoners op bij de PLUS. 12 en 13 april

Wij vrijwilligers van Buurt Bestuurt op de Vliedberg willen graag praten met de bewoners van De Vliedberg.

We willen bij meer bewoners bekent maken, dat wij al diverse evenementen en projecten in de wijk realiseren. Waar ook iedereen van harte welkom is om  aan deel te nemen. Denk aan de warmte dagen in De Mand. Themafeest op 6 juli, Sinterklaas intocht, de jaarlijkse Kerstwensen etc. Vele buurt bewoners kennen ons al, maar dat mogen er meer worden.

In een tijd waarin gemeenschapszin en verbondenheid meer dan ooit van belang zijn, komt er goed nieuws voor buurtbewoners die graag willen bijdragen aan de levendigheid van hun wijk.

Buurt Bestuurt heeft budget beschikbaar om leuke activiteiten en evenementen te organiseren. Wat uniek is, is dat de bewoners zelf met ideeën kunnen komen en actief kunnen bijdragen aan de realisatie ervan.

Buurt Bestuurt gelooft sterk in de kracht van lokale bewoners. De stichting zet zich in om de buurt niet alleen leuker, maar ook fijner te maken voor iedereen die er woont. Dit betekent dat de ideeën en behoeften van de bewoners centraal staan. Door bewoners actief te betrekken bij het proces, ontstaat er een gevoel van eigenaarschap en betrokkenheid.

Hoe werkt het? Het concept is eenvoudig: bewoners worden uitgenodigd om met creatieve plannen te komen die de buurt kunnen verrijken. Of het nu gaat om een buur barbecue, een kunstproject in het park, of een sporttoernooi voor kinderen, alle ideeën zijn welkom. Het enige wat van de bewoners wordt gevraagd, is om actief mee te helpen bij de uitvoering van het plan. Of het nu gaat om het werven van vrijwilligers, het regelen van vergunningen of het promoten van het evenement, samen kunnen we het verschil maken.

Buurt Bestuurt probeert de bewoners van onze mooie wijk een stem te geven en naar hun ideeën te luisteren. Ten tweede bevordert het de sociale cohesie binnen de buurt. Door samen te werken aan gemeenschappelijke doelen, leren mensen elkaar beter kennen en ontstaan er nieuwe vriendschappen en banden.

Bovendien draagt dit bij aan een positief imago van de buurt. Door het organiseren van leuke en zinvolle activiteiten wordt de buurt aantrekkelijker voor zowel bewoners als bezoekers. Dit kan weer leiden tot een verhoogde betrokkenheid en investeringen in de buurt, waardoor een opwaartse spiraal van verbetering ontstaat.

Dus, beste buurtbewoners, de bal ligt bij jullie! Heb je altijd al een idee gehad om je buurt te verbeteren? Wil je graag iets leuks organiseren voor je medebewoners? Dit is je kans! Neem contact op met Buurt Bestuurt en laat je stem horen. Samen kunnen we bouwen aan een levendige en bloeiende gemeenschap waar iedereen trots op kan zijn.

Het evenement is afgelopen.

Datum

apr 12 2024
Verlopen!

Tijd

11:00 - 15:00

Lokale tijd

  • Tijdzone: Europe/Paris
  • Datum:apr 12 2024
  • Tijd: 11:00 - 15:00
QR code

Geef een reactie

Scroll naar boven