De Vliedberg viert in vrijheid de verbondenheid!

Beste buurtgenoten,

We zijn verheugd om jullie uit te nodigen voor een bijzonder evenement: “De Vliedberg viert in vrijheid de verbondenheid”

Op zaterdag 6 juli van 13.30 uur tot 18.00 uur verwelkomen we jullie graag bij de Mand/Calidoscoop te Vlijmen voor een themafeest dat draait om verbinden, samenzijn, vreugde en vrijheid.

Het doel van dit feest is eenvoudig maar krachtig: het samenbrengen van mensen uit onze wijk, ongeacht hun achtergrond, leeftijd of interesses, om samen een onvergetelijke dag te beleven.

Het wordt een moment om te genieten van elkaars gezelschap, nieuwe vriendschappen te sluiten en de banden binnen onze gemeenschap te versterken.

We hebben een gevarieerd programma samengesteld vol leuke activiteiten en entertainment voor jong en oud. Verwacht muziek, iets leuks voor de kinderen, lekker eten en drinken, en nog veel meer verrassingen die de dag onvergetelijk zullen maken.

Dus kom langs en vier met ons in vrijheid en verbondenheid die onze gemeenschap zo bijzonder maken. Breng je familie, vrienden en buren mee en laten we samen een fantastische dag maken die we ons nog lang zullen herinneringen.

Datum: Zaterdag 6 juli Tijd: 13.30 uur – 18.00 uur Locatie: De Mand/Caleidoscoop, aan de Jan Steenstraat 2 in Vlijmen

We kijken ernaar uit om jullie allemaal te verwelkomen op dit feest van vrijheid en verbondenheid!

Met vriendelijke groet,

Het organisatieteam “De Vliedberg viert in vrijheid de verbondenheid”

De vrijwilligers van De Mand en BB op de Vliedberg.

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

jul 06 2024

Tijd

Start om 13.30 tot 18.00 uur
13:30 - 18:00

Lokale tijd

 • Tijdzone: Europe/Brussels
 • Datum:jul 06 2024
 • Tijd: 13:30 - 18:00
QR code

Geef een reactie

Scroll naar boven